Mennyi idő alatt és hogyan érkezik meg az első jogosítvány?
Én magam is legalább hússzor megválaszoltam ez csak az idén. Nem igaz, hogy nem találtál ilyen választ.
Fel sem kellene tenned, mert a sikeres vizsga után erről szóban és írásban tájékoztatnak.
Az ügyintézési határidő a kormányablakban 8 nap. Nem a vizsga után van nyolc napon belül jogsi a kezedben, hanem az igénylés befogadásától telik el enni, mire az adott kirendeltségbe eljut az elkészült kártya.
Postázás esetén is ennyi nap alatt kell a kész kártyát postára adni.
Innentől csak rajtuk múlik, hogy mikorra kerül hozzád. Néhány napba biztosan beletelik.
Még mindig nem tudom, hogy postás kézbesíti-e vagy bedobja a ládámba... Mert ha kézbesíti és nem vagyok otthon (kollégista vagyok más városba) akkor menni kell érte a postára, szóval ugyanott vagyok ha bemegyek érte.. De ha a ládába bedobja az lenne a jó.. ez a kérdésem
Azért köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!