Tudnátok olyan animét mondani amibe a föhös egy srác?
Olyanra gondoltam mint pl a Highschool DXd,Zero no tsukima, vampire knight (nem anyira birom a vámpiros animéket de a sztori meg fogot kár hogy kicsit be fejezetlen lett és a vége kicsit szarul eset nehezen fogom fel az olyan animéket aminek nem az a vége ahogy várom de hosszu lenne miért :D ),Angel beats,Highschool of the dead ( itt is a sztori fogott meg szeretem a romantaikus animét és érdekes is volt :D általába a fantasyt birom ebbe is volt fantasy elem de ez egy alap sztori volt nem volt semmelyik szereplönek külön leges erje),Shinmai Maou no Testament
hmmm sokat tudnák még mondani de ehhez hasonlok kellenének az ecchit birom de lehet durvább is nem számit :D ahogy elöbb irtam birom a fantasy,romantkus animét pl:egy fiu nem tudja hogy van valami különleges ereje és egy csaj fel karolja vagy a szolgájává teszi mint a high school-ba ilyneket különösen birok meg mint a Zero no tsukima vagy esetleg tud az erejéröl de használni nem tudja és egy suli vagy valaki fel karolja és segit neki legyen benne sok csavar, vagy egy átlagos közép sulis srácrol aki nem tudd semmit de ö is bele keverid valamilyen furcsaságba és eröre tesz szert ilyesmikre gondoltam csak ha lehetséges inkább a srác legyen a szerepbe és a csaj segitsen neki mint a high scholba a válaszokat köszönöm nem nagyon találok mostanság semmi érdekes animét :( szoval örülnék ha végre lenne egy ami fel dobna
Kyoukai no Kanata
Hataraku Maou-sama
Mirai Nikki, bár az elég alap...
Fairy Tail? Abban a csaj a főszereplő, viszont gyakorlatilag a srác 'sidekick'-je, mivel a sztori szempontjából a srác sokkal hangsúlyosabb szerepet tölt be, sokkal erősebb is, és a csaj "legnagyobb ereje" a 'fanservice' XD
(Persze van más ereje is)
Akame Ga Kill
Attack Of Titan
Sword Art Online
Assasination Classroom(Egy egész osztály van középpontban,de a legtöbb szerepet általában ő tölti be)
Bleach
Ao NO Exorcist
Ezek azok amik,most eszembe juttak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!