Sporteseményen önkénteskedés? (Bővebben lent)
Szeretnék önkéntesnek jelentkezni, viszont nem teljesen tudom, hogy a választható feladatkörök közül mi mit takar, kb mit kéne csinálni. Valaki le tudná írni?
Ezek vannak: akkreditáció és IT; logisztika; sport; medical és anti-dopping; információs pult; ceremónia; média; létesítmény menedzsment
Hát ne haragudj előző kommentelő, én orvos vagyok, de fogalmam sincs a fenti feladatkörök mit takarnak. Megyek inkább asszem kapálni.
Nem mellesleg, ha te annyira okos vagy, magyarázd már el, melyiknél mit kell csinálni. Köszi.
A pontos feladat minden rendezvényen más és más, de nagyjából az alábbiakat jelentik:
- akkreditáció és IT: az érkező sportolók (edzők, bírók stb.) kikeresése a listából, akkreditációs kártya, rajtszám átadása. Alapvetően számítógép melletti munka.
- logisztika: pakolás, szállítás (sportszerek, egyenruhák, kaja, víz stb.)
- sport: szerintem itt a versenyrendezésre gondoltak, ami értelemszerűen a sportágtól függ. Pl. labdaszedők, "kosarasok" (akik a versenyzők melegítőit pakolják el), dobóeszközök pakolói tartoznak ide.
- medical és anti-dopping: elsősegély, sérültek ellátása, sportoló kísérése a mintavételi helyre (mosdóba)
- információs pult: értelemszerű
- ceremónia: érmek és virágcsokrok előkészítése a dobogó környékére, esetleg zászlók tartása
- média: tévések és újságírók segítése, kísérése, részükre információ biztosítása
- létesítmény menedzsment: hát azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!