Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg feloszlik a Wanna One?

Tényleg feloszlik a Wanna One?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy egy projekt együttes és, hogy 2018 december végen abbahagyják a promotálásukat. Mi értelme egy bandát egy év után felbomalsztani? Semmi esély sincs rá, hogy átállnak a ,rendes banda’ státuszba?

Miért csak projekt?

2018. márc. 25. 13:22
 1/10 Saku14 ***** válasza:
53%
En nem tudom , de az Energetic szamuk az jo 👸
2018. márc. 25. 13:49
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 nem csak az, ha akarod küldök neked priv.ben ^^
2018. márc. 25. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert egy Produce 101 nevű műsor által lettek összerakva. Ez eddig a második projektcsapat(előtte volt szintén egy, az I.O.I) és igen, felfognak bomlani. Egyébként vannak olyan tagok benne akik amúgy is tagjuk valami más bandának.
2018. márc. 25. 17:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az ioi és a jbj is fel(fog)bomlani. A szabályokat meg megváltoztatták és addig nem promotálhatnak más bandákkal amíg ez tart. Elvileg. Le tudnád írni, hogy melyik bandában melyik tag van?
2018. márc. 25. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni ki melyik ügynökségtől jött és melyik bandában van benne: [link]

(A többi bandára is rá tudsz itt keresni pl. IOI, JBJ)

2018. márc. 26. 11:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kötözködni szeretnék, de itt csak ketten vannak benne más bandákba is. De azért koszi^
2018. márc. 26. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
És mi a probléma, hogy csak ketten vannak benne más bandában/ból? Eleve a produce101 gyakornokoknak van. (5-ös voltam)
2018. márc. 27. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gyakornokoknak van csak ahogy írtad azt hittem többen is másik csapatokból jöttek.
2018. márc. 27. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Jah, akkor bocsi (előző voltam)
2018. márc. 28. 15:38
 10/10 Picalo Szonja válasza:

Projektbanda, amely decemberben oszlik fel.Minhyun a N'uest tagja, így majd visszakell mennie a bandához, Sungwoon meg a Hotshot tagja,szóval ő is visszamegyva bandához. Park Jihoon a feloszlást követően debütálni fog a Cub boys-al 2019-ben. Többiekről még nincs információm.

Egyszóval nem fognak eltűnni, csak nem lesznek már egy banda, amit nagyon sajnálok, mert egyik Ultimate bandám

2018. okt. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!