Hogyan fogjam meg egy lány seggét, hogy az ne legyen rám ideges?
Nekem bejön az a lány és szerintem én is neki, bár nem tudom hogy ha megfognám a seggét akkor megharagudna-e rám...
14/F
Ha ki akarod csapatni az iskolából, akkor csak bátran.
A lányoknak egyébként nem a popsiját simogatjuk, hanem a szívét.
Pár lépcsőt kihagytál:
1: összeismerkedni,
2: összebarátkozni,
3: közeli kapcsolatba kerülni,
4: szerelmesnek lenni,
5: keresni egy félreeső, nyugodt helyet.
Na, OTT megteheted.
Ez még mindig menő? Vagy csak Te gondolod így?
Mi lenne a célja? Neked jó legyen, neki jó legyen?
Ha utóbbi, akkor tényleg tartsd be fokozatosság elvét.
Azaz ha nem vagyok még olyan nexusban nem fogdosd. Főleg nem egy - még - kifejletlen személyiségű kislányt, akinek a köv. években kezdődik majd csak el a szexuális élete. (Ha esetleg volt már korábban vkivel. valami, akkor később olyan lesz, amit ésszel, szívvel is felfog.)
Egy idegen fenekének a fogdosását a lány normális esetben cikinek, kellemetlennek, megalázónak kell, h. tartsa. (Ha volt gyerekszobája, beszélgetett ilyesmiről (is) a szüleivel...)
Ne csináld, légyszi! Nem menő, zaklatásra hajaz, ne így udvarolj/ vágj fel a haverok előtt...
Van tapasztalatom 15-től 20-éves koromig taperoltak, ha kell, ha nem, főleg bunkó idegenek diszkóban, brahiból a suliban - gondolhatod, egyikkel sem jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!