Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Hazug Csajok...

Mit gondoltok a Hazug Csajok Társasága című sorozatról? Jó sorozat? Érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 20:08
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó én végig néztem. Egyik kedvencem lett :D. Izgalmas, sztm egyáltalán nem vontatott és van, h a lélegzetem is elállt egy-egy alkalommal. Kezdd el nézni nem fogod megbánni :3
2018. márc. 23. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszett, pedig nem vagyok nagy sorozatos. Nyilván különbözőek vagyunk, attól függetlenül nem biztos, hogy neked is fog. Kezdj bele, max abbahagyod.
2018. márc. 23. 23:08
 3/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, és elég érdekes az alapsztori. Megéri belekezdeni :)
2018. ápr. 16. 22:58
 4/4 anonim válasza:
Nagyon nagyon szeretem. Már sokszor újra akartam kezdeni és szerintem most újra is fogom. Nekem a vége az egy kicsit elhúzott volt és nem erre számítottam de attól nagyon tetszett.
2018. júl. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!