Mit ne felejtsek otthon, ha homokos tengerpartra megyünk?
Tehát. Naptej, magas faktorszámú. Ez elég fontos. Napernyő, mert a meleg ellen a naptej sem véd. Süncipő, de csak akkor ha nagyon féltek, hogy tengerisünbe léptek. Én tizenkétszer voltam tengernél, és egyszer sem használtam süncipőt. Igaz, az inkább a sziklákon tapad meg.
A tengervíz tisztább, mint a Balaton vize, átlátszóbb, érdemes kipróbálni a békatalpat, búvárpipát és szemüveget! Viszont partfüggő, hogy mennyire mélyül. Van, ahol homokpadok vannak, egész sokáig be lehet menni. Vannak kis öblök, ahol kicsi a hullámzás, vannak olyanok, ahol nagy, vagy hamar mélyül.
Iskolás korú gyerekeknek természetesen gumijátékok, ha van, és homokozó szett. A partra mindig vigyetek ki hűtőszatyorban ásványvizet vagy üdítőt, mert vannak ugyan kávézók, éttermek, de az drágább, mintha magad viszed.
Vannak olyan partszakaszok, településeknél, ahol napágyat és ernyőt lehet egy napra bérelni. Általában gyékényernyők azok, így fel lehet ismerni.
Ha ez a homokos tengerpart véletlenül Görögországban van, vegyetek fánkot a mozgó árusoktól, isteni!
Azt hiszem, mindent leírtam. Jó nyaralást kívánok!
Köszönöm szépen az előző egyetlen jó tanácsot!
És nem értem, hogy a kérdésemmel mi volt a probléma!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!