Történt-e már veled bármilyen csoda?
Mikor végeztem az egyetemen, és le kellett adnom a szakdogámat, eléggé le voltam égve anyagilag. Nagyon nem hiányzott a 2500 forintos kiadás, hogy beköttessem a szakdogát, de ugye muszáj. Elmentem, megcsináltattam, beadtam a témavezetőmnek.
Pár nap múlva hív a témavezető, hogy sajnos valahogy úgy ollóztam a szakdogát, hogy a közepében benne maradt egy olyan két oldalas rész, ami ismétlődik (rosszul mentettem a doksit). Sajna muszáj azt kivenni és megint beköttetni az egészet. Magam alatt voltam, mert az utolsó fillérjeimről volt szó, és újra ki kellett adnom a 2500 ft-ot. Ezzel azt kockáztattam, hogy kenyéren és vízen élek egy hétig és haza se tudok menni már. Felkerekedtem és ismét elindultam az írószerbe, mikor az utcasarkon a földön egy kupac összehajtogatott papírpénzt találtam: 2500 ft volt.
Máig úgy gondolom, hogy valaki odafenn kisegített a második kötés árával :)
Több is, de a legtöbbet inkább nem írom le, mert olyan természet feletti dolog.
Egy érdekes történet vizsgámmal kapcsolatos. 68 tételből kellett vizsgázni, de csak egyet tudtam olyan istenigazából, és azt mondogattam magamban míg be nem értem, nem hittem a szememnek mikor kihúztam a tételt és az volt.
Természetfeletti velem is történt már. Amit meséltek nagyon érdekes, mert véletlenek nincsenek és az, hogy ez megtörtént... szóval számomra hihetetlenül klassz!!!
Még valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!