Pincèrek. Felvettek egy étterembe dolgozni. Csak az a baj pl mikor beült 8-9 fô és felvettem a kaja rendelést mire a végére érek. Bekeverem hogy ki mit kért. Hogy csináljam hogy jò legyen?
Figyelt kérdés
Egyèbkènt nincs pincér végzettsègem.pultoztam régen egy presszóban de egy étterem ugye teljesen más.2018. márc. 20. 16:31
12/16 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszadòk mint ti gondolom életetkbe nem dolgoztatok 16-18 óràkat azért vagytok ilyen okosak.élôsködtök az államon.azért tettem fel a kérdést mert pl mikor beesett egy 12 fôs társaság;volt egy két kukacoskodò hogy hát nem emlèkszel ki mit rendelt? Felirom persze a rendelést;mármint a kaja részét beviszem a szakácsnak;5-6-7 vendégét még meg is jegyzem!de 12-13 vendégèt kèptelenség.és az òramutatòs tipp se jò.mert össze vissza kérik.vagyis hiába jelölöm ki az asztal egyik sarkát ha nem sorba kérik.azt hiszem ezzel a kérdéssel nem rosszat kérdeztem.csak kiváncsi voltam ti hogy csináljàtok.higyjétek el hogy fárasztò;mert két sulit is csinálok mellette hogy jobb helyzetet tudjak teremteni.na mindegy.mindenkinek szép napot.
2018. ápr. 12. 18:02
13/16 anonim válasza:
De ugyan annyit dologozok. Az aki megkerdezi hogy nem tudod megjegyezni? Az egy hulye barom! Nap mint nap tobb szaz emberrel es rendelessel talalkozol keptelenseg megjegyezni foleg ha varialnak. Mond meg nekik hogy gondolja at most szepen hogy mit kerdezett. Te is ugyan olyan ember vagy te is. Probalja mar meg megjegyezni ő... ilyenekkel ne foglalkozz
14/16 A kérdező kommentje:
Igen.igazad van.köszi.csak az a baj;bár akkor nekedis biztos ismerõs;hogy nèmelyik ember feljebbvalónak hiszi magàt.sajnos ez van.
2018. ápr. 15. 20:11
15/16 anonim válasza:
Hát akad ilyen ember de mar nem az van mint régen.... Ezt felejtsétek el. Nem a cselédje vagy, nem az ő alatvalója, ugyan olyan emberek vagyunk es nyílván kedvesek vagyunk a vendéggel, ő a mi vendégeink, mi látjuk őket vendégül igenis viselkedjen es ne legyen bunkó vagy mehet tovább! Kulturálisan viselkedjen ő is mert nem több bárkinél! Nehogymár.
Vagy lehet menni máshova enni.
16/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van.vannak ilyen emberek is sajnos.
2018. ápr. 18. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!