UNO COLORS RULE játékszabályát valaki el tudná magyarázni?
Megvettem, de a játékszabályt nem értem 100%-ban.
A sima UNO-t tudom hogyan kell játszani, DE itt vannak színerő kártyák, amik saját jelentéssel rendelkeznek... ezt is tudjuk már játék közben használni AZONBAN a műanyag kis tartókba belehelyezett 4 db színkártya jelentőségére nem tudunk rájönni...
Valaki el tudná magyarázni?
A műanyag tartóba helyezendő kártyák csak azt mutatják meg ki birtokolja az adott színerőt. Ha kijátszol egy színerő kártyát hozzád kerül az adott szín figurája. A a 4 féle kártyát játszod ki te választhatsz, hogy melyik figurát kéred. Ha nálad van a figura, akkor rendelkezel az erejével.
Piros: A kezedben lévő összes piros kártyát átadhatod egy általad választott játékosnak.
Kék: Kétszer rakhatsz le lapot egymás után, ha akarsz
Sárga: Nem hát rád semmilyen akció kártya
Zöld: HA nem tudsz rakni fordítsd fel a húzópakli legfelső lapját és ez kerül a dobópakli tetejére, a következő játékosnak erre kell raknia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!