Eldarya 9. epizód?
.....
........
.......... Olyan sok idő telt el azóta, hogy én el is felejtettem, mi volt a 9. epizódban XD
Nem akkor volt minijáték, mikor megkaptuk a fegyverünket és mentünk Ivony-hoz? Mert abban a részben nem képet kaptunk a minijátéktól, hanem fegyvert. Kardot/kalapácsot/Íjat, amiben a legjobb voltál. Meg egy ronda cucclit, amit a karodra kellett tenni, hogy az a gorilla ne toloncoljon ki az erdőből.
Fegyvert mindenképpen kapnod kellett, képet szerintem azért nem kaptál, mert egy (vagy több) választ elrontottál.
Ó, most hogy mondod, tényleg! Ne haragudj, valahogy teljesen kipárolgott az agyamból ez a rész... Tényleg ne haragudj!
Ha vigasztal, ezek a minijátékok nekem se mennek Eldaryán... xD Én a legutóbbi eseményen szívtam nagyokat, fúj, vissza se akarok gondolni rá. Sőt, most hogy nézegettem a képeket, rájöttem, hogy volt már velem, hogy minijáték nélkül sem kaptam képet se Eldaryán se CSJ - n, mert valamit félrenyomtam. De legalább újra lehet játszani őket. Szurkolok neked, hogy következőre meglegyen! QuQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!