Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dalai Láma Budapesten. Tervesz...

Dalai Láma Budapesten. Terveszed hogy elmész?

Figyelt kérdés

Ha igen...

Buddhista vagy, vagy csak érdeklődő?

Megvetted már a jegyet?

Milyet vettél/veszel?

Melyik napra mész?

Szerintetek lesz tolmács mert a magyaron kívül nem sok nyelvet értek meg?

2010. jún. 10. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi tud a Dalai Láma?
2010. jún. 10. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nem
2010. jún. 10. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az útjából igen, mert állítólag a lámák jó nagyot köpnek.
2010. jún. 10. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
=D
2010. jún. 10. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdv! Én elmegyek, nem mondom maam igazi buddistának, csupán érdekel a buddizmus. Nem vettem még jegyet, de 3000 reset veszek majd. Nem tudom melyikre megyek, lehet mind 2 napra. A Dalai Láma 10 éve volt magyarorszáon, ki tudja mikor jön ide legközelebb! Angolul fog beszélni, tolmács biztos lesz!
2010. jún. 26. 09:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: köszönöm a választ! Közben utánna néztem a tolmács dolognak, és szerencsére tényleg lesz. Én sajnos csak az első nap tudok ott lenni, mert a második nap kötelező osztálykirándulás lesz. Így viszont lehet hogy a drágább jegyet veszem meg, bár elég drága, de így csak egy napért kell fizetnem és lehet megéri, még gondolkodom rajta.
2010. jún. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!