Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent macskakkal almodni?...

Mit jelent macskakkal almodni? Almomban vagy 20 macska az uton rohangalt

Figyelt kérdés

#macska #álom #macskákkal álmodni
2018. márc. 18. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy néztek ki a macskák? Szelídek vagy vadak voltak? Nézőpont körülvettek, vagy csak előtted voltak? Korod, nemed?
2018. márc. 18. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
15 eves vagy es lany,fekete feherek voltak es az osszes kiscica csak egy nagy volt,az anyukajuk es az ablakbol neztem oket de jottek volna be hozzam ugyhogy szelidek voltak
2018. márc. 18. 15:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Es elottem voltak
2018. márc. 18. 15:16
 4/6 A kérdező kommentje:
*15 eves vagyok
2018. márc. 18. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az álmod a külvilággal való kapcsolatoddal foglalkozik (ablak). Szexinek csábítónak érzed magad (20). Érzed a feléd áradó szeretetet szexualitást (kis macskák). Ugyanakkor elvárnak tőled komolyságot felelősségteljes magatartást (anyamacska). Ezt veszélyesnek (fekete) ugyanakkor csábítónak (fehér) érzed.
2018. márc. 18. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
A szexi azt jelenti,hogy szexel mindenkivel korra való tekintet nélkül.
2018. márc. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!