Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kinél lehet...

Mit tegyek? Kinél lehet panaszt tenni, hogy megsértik a magánéletemet, feltörik a jelszavamat?

Figyelt kérdés
Biztos mások is észrevették, hogy "belemásznak" a magánéletükbe.Konkrétan az e-mail-jeimet olvassa el valaki időnként! Már többször változtattam meg a jelszót igen kacifántosra is de ez neki nem gond.Borzalmasan idegesít,mert nem tudom mit tegyek és kihez lehetne fordulni panasszal! A "hely" ahonnan belemásznak már megvan meg a szolgáltató is de mit lehet ilyenkor tenni??
2010. jún. 10. 12:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak írom,hogy jó alaposan nézzen utána, hogy mi a jogtalan felhasználás ebben az esetben! Gondolod ha az lennék kiteregetném mindenkinek! Nem én vagyok az egyedüli aki így használja a netet. Nem jelszóval levédett redszert törtem fel és nem élek vissza senki bizalmával. Ennyi eszem azért van!
2010. jún. 10. 14:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja! És nem szedek le adatokat és nem követek el "bűncselekményt"!
2010. jún. 10. 14:15
 13/15 anonim válasza:
Engedély nélkül használod, használják ez akkor mi?
2010. jún. 10. 14:16
 14/15 anonim válasza:

Nem is te szeded le....tőled szednek így adatot!!!

lásd az email pl.!

2010. jún. 10. 14:18
 15/15 anonim válasza:

" .....Nem jelszóval levédett redszert törtem fel és nem élek vissza senki bizalmával. Ennyi eszem azért van!"

Nem úgy látszik!!!!

2010. jún. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!