Eszter_kov kérdése:
Frank Iero homoszexuális?
Figyelt kérdés
Csak mert van csomó kép amin Gerard wayyel van rajta, meg ugye van a frerard. Előre is köszi a válaszokat!!😘2018. márc. 17. 19:53
1/8 anonim válasza:
Ha az lenne valószínűleg nem tudott volna két gyereket is csinálni.
Gerarddal a koncert hevében a rajongók miatt csinálták amit csináltak. Lehet van benne egy kis biszex hajlam.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, azt nem tudtam, hogy van két gyereke.
2018. márc. 18. 06:23
3/8 anonim válasza:
Szerintem biszex :D amúgy sem kettő, hanem három xD
(Cherry, Lily és Miles <3 )
4/8 anonim válasza:
Inkább akkor már biszex😀
(Frerard forever❤)
5/8 anonim válasza:
Szerintem is BI. És szerintem Gerard tetszett neki :) Frerard is real *-*
6/8 anonim válasza:
Előző válaszolónak, igazad van mert Frerard is real😍
Egyébként meg azt nyilatkozta biszexuális és a Pencey Prep-ben még egy dalt is írt róla.
7/8 anonim válasza:
en mar tul sok dologban hiszekXDDD szerintem hetero,azok a csokok pedig csak a lany rajongok miatt tortentek akik azert vannak szep szammal.ha belegondolunk,olyanok voltak mint a lelkitarsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!