Valaki vásárolt már wish-ről?
Több olyan van hogy pl 90 000ft-ról le van áraza pl 2000 ftra hogy? Koppontás?
pl ez a drón csak 300 ft
Keress rá ezen az oldalon, hogy "Wish". Több mint 500 kérdést fogsz találni.
Ez az oldal felülárazós átverést használ, azaz több tízszer annyinak állítja be a termék eredeti árát, mint amennyiért épp adja. Több más kínai oldalon megnézheted hogy ugyanannyiért árulják, csak kamu ár nélkül.
Tudd, hogy ha valami le van árazva az még úgy is nyereséget termel az eladónak, tehát a 2000 forintos drón 500 forintot sem érhet, de ráírja hogy 50 ezerről van leárazva. Ez egy pszichológiai trükk amivel ők visszaélnek, mert te nagyobb hajlandósággal vásárolsz ha azt hiszed hogy hatalmas kedvezménnyel veheted meg azt ami eredetileg irtó drága. Csakhogy nem az.
Ebből a szempontból vagy kerüld a Wish-et, vagy nézz szét 4-5 másik oldalon is a nevére keresve hogy mi az igazság. A Wish 100%, hogy hazudik.
Én elégedett vagyok vele, mindent kiküldtek ,van ami hamarabb érkezett.Ami pedig sokat késett, vagy probléma merült fel, visszatérítették az árát.
Olcsóbb dolgokat veszek csak pár ezer ft .ig,ami itthon viszont jóval drágább.Van több oldal,ami innen szerzi be a cuccait, és árulja többszörös áron.
Én nem bántam meg hogy elkezdtem innen vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!