Melyiket szeretnéd magyarul?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egyik kiadó felbérelt embere sem, nem kapok érte pénzt, csak úgy simán érdekel. (kötetben, tehát, nem animében)
1. Chobits
2. Love Hina
3. Video Girl Ai
4. One Piece
5. Zettai Kareshi
6. Vampire Knights
7. Ranma 1/2
8. KO-N
10. Card Captor Sakura
2010. jún. 10. 09:30
2/10 anonim válasza:
Bleach-et
ezek közül egyiket se ismerem :$
3/10 A kérdező kommentje:
Olyat direkt nem írtam, ami fut animeként, mert szerintem semmi értelme együtt a kettőnek. Lásd, van Naruto anime és manga is.
Ezek pedig elég ismert dolgok, igaz, Magyarországra még nem jöttek be, de így is nagy magyar rajongótáboruk van, főleg az idősebbek közül. De a 4, 5, 6, 10-et pl sok mostani tizenéves is imádja.
2010. jún. 10. 10:19
4/10 anonim válasza:
egyiket se. szeretem az animéket, de a japán szinkron ezerszer jobb, mint a magyar.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak, mangákról van szó, azért írtam kötetet. Vagyis a szinkronnak ehhez semmi köze.
2010. jún. 10. 20:41
7/10 A kérdező kommentje:
-_-' mangák. Ha nem ismered, használd az internetet!
2010. jún. 13. 18:49
8/10 anonim válasza:
Ezért nem álaszol senki. Inkább...
9/10 anonim válasza:
A hentai a jó :D
a kedvencem Black bible kéne szinkron :D
10/10 anonim válasza:
6. Vampire Knights
imááádom király lenne (bociszemek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!