Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te felvállalod a való életedbe...

Te felvállalod a való életedben (offline főleg), hogy animés vagy?

Figyelt kérdés

Rengeteg animés ismerősöm van akik a való életben nem merik felvállalni magukat, mondván sokan elítélik az animéseket. De ha nem vállalod fel magad, más hogy fogadjon el?

Ti fel tudjátok vállalni magatokat animésként nyugodt lélekkel mások előtt?

2018. márc. 16. 02:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Sőt! Van dragon ball-os pólom és megdicsérték már :)

Volt, akivel azért kezdtem beszélgetést, az utcán, mert freedom wings-es táskája volt (Attack on Titan).

2018. márc. 16. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb ember felszínes és előítéletes, tehát felesleges dolog hergelni őket a saját tévhiteik gerjesztésével, meg ezen keresztül magamnak rossz pontot szerezni másoknál feleslegesen. Ergo: kár terhelni a többséget.

Kicsit olyasmi kérdés ez, mint hogy idős nénik füle hallatára összegezzem-e pár mondatban, hogy a csajok segge, vagy melle érdekel-e jobban engem...

Egyszóval a világ előtt felvállalást hagyjuk meg a sztároknak, akik hatalmas lóvét zsebelnek be ezáltal, vagy a gazdagságuk feltétele, hogy a managerek bohócot csináljanak belőle mellesleg.

Az anime nézés Magyarországon nem olyan, mint hogy a borsófőzeléket, vagy a krumplistésztát szereted-e inkább. Utóbbi nem gerjeszt vitát, FÉLREÉRTÉST, míg az animenézést igen.

Kedves kérdező, amiket írtam, mindaz nem jelenti, azt, hogy összedől a világ, ha megtudnák rólad "illetéktelenek", hogy szereted az animéket (egy részét, egyes műfajait). Csupán felesleges húzogatni az alvó oroszlán bajszát, nem kell másokat terhelni evvel.

Más az, ha érdeklődnek tőled az animékről, ez esetben már két esélyes a dolog: érezz rá, adott helyzetben számodra mi a megfelelő döntés, mit válaszolsz, és reagálsz-e egyáltalán rájuk.

2018. márc. 16. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Azta! Nem hittem, hogy valaki szorongással és félelemmel tölt el az Anime utáni rajongása.
2018. márc. 16. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem ertem... Mit kell ezen szegyelni?
2018. márc. 17. 05:15
 15/20 anonim válasza:
100%
Ezen nem kell semmit szégyelni 😐 ha meg ki nevetnek fogd magad oszt meny el a fuckba ennyi!!! Vagy kritzálnak még egyszer:EEENNNYYYIIIII
2018. márc. 17. 08:11
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Az én osztályom akkor teljesen más mert én már mióta ugyan abba az osztályba járok és nagyon kitagadják az animéseket egy lány volt aki elmondta hogy ő nézi és szereti az animéket egyből évekig emiatt bántották ezért most el is megy a suliból de én még mindig nem merem felvállalni persze egyszer majdnem elmondtam de eléggé rossz reakciója volt a legjobb barátomnak de végülis sosem érdekeltem őt barátilag ezért úgymond ő csak az állbarátom mert azért valljuk be senki sem szereti a magányt lehet hogy utálom őt de szerintem jobb mint a semmi
2018. márc. 17. 12:27
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem Animések vannak többen, akkor nem. Magamat ismerve biztosan kiröhögnének cikiznének stb... Egyedül mit lehet ellene tenni?. Egyedül vagy vele és úgy vállalod fel az elég necces. :)
2018. márc. 17. 19:06
 18/20 anonim válasza:
Én csak egy idő után tudtam felvállalni, nem is ment volna, ha nincs sok animés barátom, akik bíztatnak. Mindenesetre megkönnyebültem, és máig sokszor hallom, hogy az anime gáz meg minden, de aki számít nekem tiszteletben tartja, hogy én szeretem őket. Szerintem mindenképpen érdemes felvállalni, és büszkének lenni rá, bárki bármit mond, de megértem a barátaidat, mert ez nem minden helyzetben könnyű. Bátorság! ;-)
2018. márc. 18. 12:23
 19/20 anonim válasza:
Én felvállalom. Persze nem azzal kezdem a bemutatkozásom hogy imádom az animéket. A körülöttem lévők nagy részét nem zavarja sőt van olyan aki azért szerette meg az animéket mert megmutattam hogy ezek tök jók. De vannak körülöttem egy, ketten akik emiatt elítélnek de nem veszek róluk tudomást. Amúgyis a barátaimat nem fogja zavarni egy ilyen apróság ha még igen akkor az nem is a barátom.
2018. dec. 29. 01:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek semmi köze, ahhoz,h ogy ki mit néz; és aki lehurrogja emiatt, mert mégis ajánlotta neki, mert jó, és nem tudta előre, hogy ezért neki fog támadni; azzal ott abba kell hagyni a beszélgetést , és lehetőleg kerülni a társaságát; hogyha emiatt, hogy mit néz, leszólja. Szóval felvállalhatja, hogyha biztonságban érzi magát, már megbízik a másikban, hogy nem esik neki; mert úgy érzi, már vannak annyira jóban, hogy nem fogja őt megsérteni a másik személy; de viszont nem kell minden random embernek az orra alá dörgölni, akivel még pl nincsen olyan jóban:)
2018. dec. 29. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!