Te felvállalod a való életedben (offline főleg), hogy animés vagy?
Rengeteg animés ismerősöm van akik a való életben nem merik felvállalni magukat, mondván sokan elítélik az animéseket. De ha nem vállalod fel magad, más hogy fogadjon el?
Ti fel tudjátok vállalni magatokat animésként nyugodt lélekkel mások előtt?

Sőt! Van dragon ball-os pólom és megdicsérték már :)
Volt, akivel azért kezdtem beszélgetést, az utcán, mert freedom wings-es táskája volt (Attack on Titan).

A legtöbb ember felszínes és előítéletes, tehát felesleges dolog hergelni őket a saját tévhiteik gerjesztésével, meg ezen keresztül magamnak rossz pontot szerezni másoknál feleslegesen. Ergo: kár terhelni a többséget.
Kicsit olyasmi kérdés ez, mint hogy idős nénik füle hallatára összegezzem-e pár mondatban, hogy a csajok segge, vagy melle érdekel-e jobban engem...
Egyszóval a világ előtt felvállalást hagyjuk meg a sztároknak, akik hatalmas lóvét zsebelnek be ezáltal, vagy a gazdagságuk feltétele, hogy a managerek bohócot csináljanak belőle mellesleg.
Az anime nézés Magyarországon nem olyan, mint hogy a borsófőzeléket, vagy a krumplistésztát szereted-e inkább. Utóbbi nem gerjeszt vitát, FÉLREÉRTÉST, míg az animenézést igen.
Kedves kérdező, amiket írtam, mindaz nem jelenti, azt, hogy összedől a világ, ha megtudnák rólad "illetéktelenek", hogy szereted az animéket (egy részét, egyes műfajait). Csupán felesleges húzogatni az alvó oroszlán bajszát, nem kell másokat terhelni evvel.
Más az, ha érdeklődnek tőled az animékről, ez esetben már két esélyes a dolog: érezz rá, adott helyzetben számodra mi a megfelelő döntés, mit válaszolsz, és reagálsz-e egyáltalán rájuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!