Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tizenévesek, ti milyen ajándék...

Tizenévesek, ti milyen ajándékot szoktatok kapni szülinapra, karácsonyra?

Figyelt kérdés

2018. márc. 14. 20:49
 1/8 anonim válasza:
68%

14/L

Én szülinapomra általában pénzt, ruhákat, kisebb dolgokat+HA valamit kérek(de ilyen nem szokott lenni mert mindennek örülök)

Karácsonyra is egyaránt pénzt és ruhákat, de akkor mindig kérek egy nagyobb dolgot

Mikor kisebb voltam vagy barbikat vagy babaházat kértem

12évesen Xbox360at kaptam+kinectet

Most 2017-ben egy Iphone7-et kértem és most is azt használom

Persze nem lett volna abból se gond ha nem kapom meg.

Tudom milyen drágák ezek a dolgok.

Legjobb barátnőmmel egymásnak mindig fényképeket adunk(előhivassuk netről), veszünk szép kereteket meg ilyenek

Most pl. Barátnőm szülinapján apuval elvitettük magunkat a Cyber Jump-ba és eszméletlen jó volt

2018. márc. 15. 11:28
 2/8 anonim válasza:
74%

14 éves leszek. 2017-ben karácsonyra kaptam: egy új telefont, ruhákat, ékszert, könyveket, tusfürdőt, festéshez szükséges dolgokat ( olajfesték, ecsetkészlet, festővászon), kaptam még egy képeslap készítő szettet is ( tustollak, tinta, pecsétnyomó, viasz, borítékok vannak benne), egy társasjátékot, pénzt, inteligens gyurmát, virágot, csokit,

Szülinapra: csoki és könyvet szoktam kapni

2018. márc. 16. 12:19
 3/8 anonim válasza:
80%
Előző vagyok de ezeket nem csak a szüleimtől, hanem barátnőimtől, mamámtól, papámtól, unokatesómtól, keresztszüleimtől, nagybácsimtól, nagynénimtől kaptam
2018. márc. 16. 12:21
 4/8 anonim válasza:
Ruha minden mennyiségben. Imádják :D (Tipp: Ne vedd egyedül, sokszor jártam úgy, hogy aztán sose hordta mert nem tetszett neki)
2018. máj. 10. 14:06
 5/8 anonim válasza:

Általábam ruhát/boltutalványt (pl: h&m) és pénzt szoktam kapni karácsonyra + ha szeretnék valamit és megengedhetjük magunknak, akkor azt. Karácsonyra például az egész család nevében egy laptopot kaptam, mert hogy középsuliban majd szükségem lesz rá. Következő karácsonyra pedig biztos, hogy egy új telefont kérek, mert a mostani már nagyon a végét járja. Remélem, hogy kibírja addig.

Szülinapomra nem szoktam nagy dolgokat kérni, ugyanis szinte egy időszakban van a karácsonnyal (november végén születten) Ilyenkor csokit és egy kisebb pénzösszeget szoktam kapni

2018. máj. 10. 15:11
 6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, kihagytam, hogy 14-l vagyok :)
2018. máj. 10. 15:12
 7/8 anonim válasza:
Én most leszek 13 és állványos ring lightot kérek
2018. szept. 12. 22:45
 8/8 anonim válasza:

Én általában pénzt, könyvet, ruhát, volt mikor hangfalat kértem, most pl. xbox a kívánságom :D

De amúgy én mindennek örülök

2020. nov. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!