Hol tudnék "szemgolyó tetoválást" csináltatni? És kb. milyen árban? U. I. :ezzel a tetoválással lehet kontakt lencsét hordani?
A nyóckerben egy rendes kocsmában ingyen megoldják.
De mért nem nyomatod ki egyenest?
ÉN tuti egyetlen fillért nem fogok rákölteni az orvosi kezeléseidre, mert letiltatom.
Ez nagyon gondold át. Nálam nincs az a pénz, amiért vállalkoznék ilyesmire. Nem hogy fizetnék érte...
Minek ártani a testednek - főleg csak divatból?
Tönkre megy az magától is előbb-utóbb. Örülj, h. ha - bár csak kontaktlencsével -, de jó a látásod.
Ez szerintem elég kockázatos beavatkozás, biztosan nem mennék bele, mert a hozadéka minimális, inkább hülyének néznek. Kb. 10 éves trend, a hosszútávú hatásait (festék szemre gyakorolt hatása) nem vizsgálták. Fölösleges rizikófaktor az ember egészségére nézve (olyan, mint a dohányzás, pusztítja az embert, 0-ra szükséges, ellenben káros és pénzbe kerül...).
Vagánykodni akarsz? Szerezz diplomát, doktorálj le, beszélj folyékonyan és helyesen 3 nyelvet, keress egy rahedli pénzt, önkénteskedj, segíts a rászorulókon (nem feltétlen csak anyagiakkal, de lelkileg, emberileg).
Adj vért, óvd a környezetet!
Na, ilyesmire fel fog figyelni egy normális ember - bár kérdéses, h. Te kinek az érdeklődését szeretnéd felkelteni. Nem akarsz társas kapcsolatot? Szerinted ez a baromság kinek jön be (azok közül, akik neked bejönnek)?
+ "Szem a lélek tükre." Én az egészséges szemem fehérjét semmi pénzér sem színeztetném át, mert látszik, h. egészséges, tiszta.
Ilyesmire mondták a nagyszüleim, h. nincs jobb dolgod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!