Alkalmazás amiben mobokat lehet készíteni a minecraftban?
Figyelt kérdés
Valaki tudja a nevét?2018. márc. 11. 15:43
1/3 he84 válasza:
Tudtommal külön ilyen alkalmazás nincs. Vagy ha van is, szerintem nem lehet őket csak úgy egyből berakni a Minecraft-ba, szerintem az bonyolultabb, tehát ahhoz érteni kell. Vagy pedig ott az MCreator, az is elvileg jó, az kicsit többet tud, de azért valamennyire ahhoz is érteni kell. De amúgy egyszerű. A Google-n írd be például azt, hogy "Minecraft mob creator", hátha konkrétabban előrébb jutsz az ügyben.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon Köszi 😃
2018. márc. 15. 07:43
3/3 he84 válasza:
Nincs mit. A stílusodból látom, hogy ugyanaz vagy, aki olyan mod-okat keresett itt kérdezve, amiben egyéb állatok, lények is vannak, ahol szintén segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!