Lehet esélyem színésznek lenni ének tudás nélkül?
Figyelt kérdés
Annyira rossz hangom van hogy, szinte repezti az üveget ,de most vagyok 13 és miota az eszemet tudom szeretnék színész lenni. Egyszeruen vonz a Színház világa minden varázsával. Ha vam esélyem akkor hogy, van esetleg olyan egyetem ahova belehet kerülni éneklés nélkül légyszi aki tud segítsem szeretnék normális válaszokat kapni.
13/N
2018. márc. 10. 14:26
1/18 anonim válasza:
Az enekles is tanulhato, fejlesztheto. Ha igy indulsz neki, kar is a szineszetrol almodozni, mert a megoldas helyett maris a kifogasokat keresed. Az keves lesz am, hogy nagyon vonz a szinhaz vilaga, tehetseg kell, es rettento sok tanulas. Meg lemondas...
2/18 A kérdező kommentje:
Igen tudom fejlesztem 4 éve de nem javul és mindenki azt hiszi túlzok és persze a többivel egyetértek amit írtál főleg ez érdekelne nem kifogásokat keresek
2018. márc. 10. 14:38
3/18 anonim válasza:
Végülis, rengeteg szerep van, amelyben nem kell énekelni.
4/18 A kérdező kommentje:
3-as én inkább arra lennék kíváncsi van-e olyan színművészeti egyetem ahol nem kell énekléssel felvételizni, ha tudtok segítenni akkor légyszi!
2018. márc. 10. 15:08
5/18 anonim válasza:
Oke, akkor rovid valasz lesz: nincs. Ez egy ilyen szakma.
6/18 anonim válasza:
A Színművészeti Egyetemre való felvételinél nem feltétlenül szükséges az énektudás. Ez esetben azonban a "FELVÉTELI BIZOTTSÁG"-nak egy szempillantás alatt rá kell jöjjön arra, hogy született tehetséggel áll szemben. Ismerünk és ismertünk olyan színészeket, akik soha nem akarták és nem is tudták volna elénekelni a ...Mari néni csizmája.... című musical egyetlen szerepét sem. Csak egyet említve közülük, pl. Alföldi Róbert. Ó drámai színész. Szerepei között csak röviden: III. Richárd, Rómeó és Júliából Rómeó szerepe, Az ember tragédiájából Lucifer, a Bánk bánból Bíberach és sorolhatnám még nagyon-nagyon hosszasan. Díjai: Jászai Mari-díj, Latinovits Zoltán-díj, Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztje, stb., stb., anélkül, hogy énekelni tudna. De ehhez ilyen született tehetségnek kell lenni.
7/18 A kérdező kommentje:
Értem azt is aki azt mondja hogy nincs Alföldi special a kedvenc színészem, én écek óta szprongok ez miatt és szeretnék megoldást találni, nekem ez egy olyan dolog , mint másnak a szerelem nem tudom megmagyarázni , de akarom és érzem hogy ha nem ezt választom azzal tönlre teszem az életem és azt nem tudom megítélni hogy milyen tehetséges vagyok..., de ezt szeretném és ezért kértem a segítségelet, tudtok olyan egyetemet/főiskolát ahol nem kell feltétlen énekelni ezen a szakma terén természetesen
2018. márc. 10. 19:16
8/18 anonim válasza:
Ha szorongsz, már rossz a válasz. Nyilván az ember saját maga nem tudja megítélni a tehetsége mértékét. Egy biztos, énektudás nélkül is bátran készülj - és még van időd bőven - a felvételire, és ha érettnek érzed magad rá, akkor jelentkezz a Színház és Filmművészeti Egyetemre. De addig nagymértékben csiszolnod kell még elsősorban nyelvtani, nyelvismereti tudásodat, készségeidet!
9/18 A kérdező kommentje:
8-as nagyon szépen köszönöm végre valaki aki nem CSAK kritizál hanem ad egy jó tanácsot, ha van hasonló tanácsod még akkor akár itt akár privátba is meghallgatom, mégegyszer köszi
2018. márc. 10. 20:43
10/18 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy a magyar nyelvvel is meg kellene ismerkedned? Zöldségesnek túl jól írsz, színészpalántának túl rosszul.
Mindenki tanul énekelni az egyetemen, de nem mindenkiből lesz énekes színész. Az nem kizáró ok, ha nem tudsz hibátlanul és szépen énekelni. Másban legyél jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!