A Belga kamionos boxot úgy kell feltétlen mint a cseh boxot vagy utólagos mint a Német és az osztrák?
Nézd, erre a legegyszerűbben a céged tud válaszolni. Nálunk úgy van, hogy semmit nem kell csinálni, feltették, bekötötték fixre és minden fizet a cég.
Ültem olyan kocsin, amelyen úgy volt beállítva, hogy minden új elinduláskor meg kellett nyomni egy gombot, hogy aktiválódjon. Azt figyeld, hogy nincs - e hibaüzenet és számolja - e az aktuális km díjat, akkor látsz egy pillanatnyi összeget pl. 0.13 - 0.15 euró és egy teljes összeget, ahogy írod, mondjuk 23.5.
A belga határokon vannak ilyen automaták, pavilonok, ott van hozzá füzet, abban van egy telefonszám, ahol non - stop lehet kérdezni angolul ha valami gondod van. Egyszer éjjel mentem és nem működött a box, nekem tudtak segíteni mit csináljak.
a satelic (belga box) automatikus mindig, nincs töltögetés. Arra figyelj, hogy nem minden cég köti rá az akksira direktbe, a Waberer'snél pl szivargyújtóba be kell dugni és 5-10 perc mire észhez tér.
Olyan is volt nekem, hogy nem volt semmi a kijelzőn, semmit se mutatott, de zölden világított, odamentem egy rendőrhöz hogy most mivan, azt mondta ha zölden világít akkor jó. Nem is állítottak meg. De volt hogy elfelejtettem bedugni, 5-10 kmre a határtól bedugtam, félreálltam amíg zöldre nem váltott, és mentem tovább, ebből se lett semmi.
De volt aki nem dugta be, elfelejtette (mondjuk az a szlovák box volt), és 1500 euró bünti lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!