Mennyit fizet az üzemi baleset 100% kos táppénz? Bruttó kb 81500 közmunka netto 54000 ezret kapok csempe elvágta az ujjam érdekel hogy mennyit kapok 54 nel kevesebvet vagy többet?
Csonkolásos baleset történt, vagy mi? Csempén semmi olyan rész nincs, ami elvághatná az ujjadat.
Ha pici sérülés érte a kezed, az egy sebtapasz, vagy kötés, 1-2 nap kényelmetlenség.
Mivel azt írod, hogy teljes fizetéssel voltál/vagy táppénzen, akkor nem kapsz semmivel sem kevesebbet.
Továbbiak pedig attól függnek, volt-e felelőse a sérülésnek. Te hibáztál, vagy más. Balesetvédelmi oktatásban részesültél-e. A használt eszközök és védőfelszerelések előírásszerűek-e.
Ez most komoly kérdés?
Csontig vágtam már be én is az ujjam de leragasztott sebbel simán tudtam dolgozni.
Ilyenre táppénz? A cég, önkormányzat helyében jól fenéken rugnálak és el zavarnálak.
Nem csodálom, hogy azt mondják, hogy közmunkás csak az lessz aki nem akar dolgozni csak a segély miatt muszály elmennine.
Tényleg az ablakon dobálja ki az ablakon a kormány a pénzt mert nem érnek semmir se.
Nos, ha picit gondolkodnál, akkor a kritikát jogosnak tartanád.
Te magad írod, hogy a fizetésed 100%-át kapod táppénz gyanánt. Akkor miért kell megkérdezni, hogy kevesebb-e?
Azért firtattam a körülményeket is, mert nagyon nem mindegy, hogy mondjuk az illető részegen megy be, s lefejeli a körfűrészt, vagy minden utasítást betart, de a gép meghibásodik, s azért történik a baleset.
Ahogyan írod, a berendezés nem volt megfelelő. ez alapján akár egy komoly kártérítésre is igényt tarthatnál súlyos sérülés esetén.
A teljes bér mindenképpen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!