Létezik női megfelelőm olyan ember mint én?
Női megfelelő alatt a tulajdonságaimat és az életemet értem szeretek ismerkedni viszont NAGYON Megválogatom a barátaimat
Különcnek nem mondanám magam inkább csak kivételnek Végtelen tűrőképességű kedves ember vagyok viszont bizonyos szituk által könnyen átváltozok hirtelen haragúvá
Szeretem a sötét zenét tudományos filozofális és természettfeletti dolgokat egyaránt Goth-nak vallom magam lélelkben és vegyes vallású vagyok de leginkább önmagamban hiszek
Életem sajnos jelenleg vakvágányon vagyis ez inkább lelkiekben igaz viszont senki sem hallgat meg és nem tud velem együttérezni
Az emberek lenéznek,tesznek rám vagy kinevetnek:/ Egyszerűen nem találom a helyem se a társam 21 F
Igen, létezik a női megfelelőd. Szia! Én is goth vagyok, az ismerkedős-barátkozós dolog velem ugyanígy van, a vallásokban már rég elvesztettem a hitem. A közelmúltban pedig történt velem egy-két komoly dolog.
Szeretem a sötét zenét én is, a gothic rockot főleg esetleg ebm-et.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Ezt én írtam :) Ha érdekel, írj üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!