Kínából hogy lehet postán maradóra rendelni?
Szoktam kínából(ebay, banggood, gearbest) rendelni, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet postán maradóra rendelni?
(pls csak ÉRTELMES emberek válaszoljanak, akik nem azt látogatják, hogy minek ez nekem stb. )
Eddig értek is mindent, de a posta mennyi ideig tárolja a küldeményt? Mert pl ebay esetén elég kiszámíthatatlan az érkezés dátuma, főleg ha nincs nyomkövetési szám se.
Azt a megoldást látom csak, hogy hetente érdeklődnöm kell a postán, hogy megjött e.
Viszont még lenne annyi kérdésem, hogy ez úgy megy h csak bemegyek azt "Jónapot én Gipsz Jakab vagyok és jötte egy csomag a nevemre? " és ennyi? Nem kell semmi tracking number? (mert azt free shipping esetén nem igazán szoktam kapni).
Köszi előre is
"... a posta mennyi ideig tárolja a küldeményt?"
30 nbapig, úgyhogy lesz időd átvenni.
"Viszont még lenne annyi kérdésem, hogy ez úgy megy h csak bemegyek azt "Jónapot én Gipsz Jakab vagyok és jötte egy csomag a nevemre? "
Igen. Bemész és érdeklődsz. A "free shipping"-nél is lehet ajánlott a küldemény, ezt te látod a megrendelés oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!