Mit csinaljak? Nem szeretnem feladni, de nemtudom, meddig eri meg?
4 honapja kint elek Amerikaba es Au pairkent dolgozok egy csaladnal. Azt hittem hu de jo lesz amerikaikent elni, utazgatni, gyerekekre vigyazni, aztan most ugy vagyok vele, hogy nem tudom hogy erzem magam... 2 gyerekre vigyazok, van egy 2 eves kisfiu aki nagyon ari, de van egy 5 eves lany aki nem akarok csunyat mondani de egy kis hisztis..... . Nem hallgat senkire, kovetelozos, hisztis, akaratos, szoval pfuuu kivagyok tole, minden nap felhuzza az agyam es kb faj a fejem tole minden nap. Tudom itt jon most az a kerdes hogy akkor miert foglalkozok gyerekekekkel ha nem birok veluk. Nos, ez elott nagyon sokat dolgoztam gyerekek kozott de meg nem talalkoztam ennyire onfeju, akaratos gyerekkel. Vagy csak nem voltam vele 10 ora hosszat egy nap... Emellett a csaladom akinel vagyok nem a legjobb, aranyosak meg minden, de nem igazan torodnek velem, azon kivul, hogy vegezzem el a dolgaim... Szoval hetfotol pentekig dolgozom kb egesz nap amibe igazabol most mar nem lelem oromom ( az elso 1-2 honap jo volt, nem volt ennyi gond a kislannyal) aztan hetvegen eljarok ide-oda, talalkozok par barattal akiket szereztem itt, de igazabol es se olyan mint amire szamitottam. Utazni igazabol nincs ido, mert a hetvegeim szabadok csak, a repuloutak meg nagyon dragak a fizetesemhez kepest. Az otthoniak hianyoznak... Szoval nemtudom... nem vagyok nagyon boldogtalan, de boldog se vagyok, pedig arra szamitottam, hogy itt majd megtalalom magam, nagyon sok kalandban lesz reszem stb.. de nem igazan.. Annyi, hogy az egy ev alatt amig tart a szerzodesem lesz 2 het szabadsagom amikor majd tudok utazni... De nemtudom hogy ez az egy ev “tenges” meg idegeskedes megeri-e azt a 2 het utazast.. Nemtudom mit kezdjek magammal, vagy hogy hogy legyek turelmesebb... Most mar nemtudok mashogy nezni a kislanyra annyira felidesegit, hogy amikor aranyos probal lenni velem akkor sem tudok vele szeretetteljes lenni, csak megjatszom, de belul megirulok tole.
Nem tudom mit csinaljak... ha kiszallok a programbol es haza megyek, akkor feladt. Nem akarom feladni, meg minden nap probalkozok egyre jobban a turelmemmel, meg mindennel. De nemtudom meddig eri meg ez. Nem vagyok boldog. Egyedul erzem magam, meg ha vannak itt barataim, akkor sem ugyan az mint otthon, meg a csaladom otthon. Az itteni fogado csaladommal szoktam beszelget i, de nem igazan erdeklodoek, inkabb csak a gyerekekrol beszelunk. Szoval egyaltalan nem erzem magam kenyelmesen “itthon” pedig mar 4. honapja itt elek.
Lol. Ha meg majd hazamész, amiatt fogsz nyafogni, hogy ott nem jó, vissza akarsz menni.
Hány éves vagy, bakker, hogy ennyire képtelen vagy önállóan élni, gondolkodni, dönteni?
Mikorra tervezed, hogy végre felnősz és önaállóan, felnőttként éled az életet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!