"Facebookom nincs, de messengerem van" Na ezt hogy?
Egy ilyen okos osztálytársam ezt mondta... De azt mondjátok meg hogy hogy a #&@@> lehet ezt megcsinálni?
Facebook fiókkal lehet csak messenger nem?
Ha meg FB-n rákeresek, akkor semmi..
Nekem sincs Facebookom, de a Messengert én is használom :D :D
Azért döntöttem így, mert sokan akartak nekem írni, de az emberek lusták más csevegő programot használni,én meg semmiképpen sem akarok csak ezért Facebookhoz csatlakozni, a magánéletem csak az enyém.
Amikor letöltöttem és először megnyitottam akkor rákérdezett, hogy hogyan akarok bejentkezni, és én csak a telefonszámom alapján regisztráltam a Messengerre. Bárkivel tudok chattelni, akinek Facebookja van, de a profiloldalát vagy bármi mást nem tudom megnézni, és rólam sem tudnak meg mások semmit.
3-as vagyok.
Ha a nevet beírod, a kereső a rendes Facebook tagokkal együtt feldobja neked, hogy vagyunk, de jellemzően csak az ismerősök tudnak rólunk.
Ez a funkció olyanoknak van, akik nem igazán szociálisak, de a kapcsolatot azért valamennyire tartani akarják pár emberrel.
#7-nek... :D
A korosztályt rendesen eltévesztetted, kb. 30 éve voltam iskolás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!