Shutterstock kep meret?
"telefonnal keszitettem a kepet 11.8mp , az kb 3500*3000 felbontas , vagyis joval meghaladom megis elutasitjak.. Feltoltes kozben valtoik a felbontas? vagy mi lehet a baja?"
Ha mindig ez az elutasítás oka (nincs meg a 4MP), akkor nézd meg, hogy tényleg megvan-e akkora a fájl, mint hiszed. Nem tudom, mivel végzed az utómunkát, de mentéskor lehet rosszul beállítva például. Feltöltéskor biztosan nem változik a fájl, náluk sem, tehát a hiba valószínűleg nálad lesz.
"Mellesleg a feltoltott kepek kozott volt olyan is amit egy Nikon D5100 keszitettem , es szint ugy elutasitottak.."
Ha ugyanezzel az indoklással, akkor méginkább gyanús, hogy nálad változik a fájlméret a szerkesztés/utómunka során.
Ha nagyon nem találod, esetleg mutasd meg, hátha más észreveszi, amit te nem.
"Es megvalami , az egyszer feltoltott kepet ujra feltoltve , de meglelo felbontasban lehet vagy amit egyszer felhasznaltam ujra mar nem tudom?"
Ha nem fogadtak el egy képet, azt annyiszor próbálhatod újra, aháényszor jól esik - feltéve, hogy javítottad (vagy legalábbis úgy véled, hogy javítottad) a hibáit.
Egyszer már elfogadott képet nem tölthetsz fel újra, csak ha előtte a régebbit törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!