Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet otthon vadkendert...

Lehet otthon vadkendert tartani? (nem kamu kérdés)

Figyelt kérdés
Tetszik a vadkender és gondoltam tartanék otthon cserépbe 1 tőt.Nem drogozom és nem is fogok,viszont ez mennyire lenne legális dolog?Ezért megbüntethetnének?Még csak tervben van a dolog de gondoltam előtte megkérdezek tőlem okosabb emberkéket is:D
2010. jún. 8. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire sem legális.Igen, megbüntetnek.Szerintem ez maradjon csak terv!
2010. jún. 8. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát vadkendert lehet, mivel nincs benne szinte semmi THC, nem számít drognak. Viszont arra készülj fel, hogy az emberek 99,9%-nál nagyobb része azt fogja gondolni elsőre, hogy drogozol, azt pedig, hogy a rendőrök mit szólnak hozzá, hát nem tudom, de szerintem biztos, hogy nem örülnek neki :)
2010. jún. 8. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:

végül is vadkender nő a szabadba is!nem lenne nehéz beszereznem...akkor elvileg lehet csak az embereknek nem fog tetszeni?az nem gond:)

köszi a válaszokat!véleményekre is kíváncsi vagyok.

Nekem tényleg egyszerűen csak tetszik a vadkender mint növény:D

2010. jún. 8. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

ha a nagyikád jön látogatóba, akkor lehet, hogy érdemesebb eldugni, hogy ne kelljen magyarázkodni :D

de ha tetszik, hát szerezz egyet ;-)

2010. jún. 14. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Látom nem mindenki botanikus és jogász.

A vadkender (Cannabis sativa spontanea) tartása nem ütközik jogi akadályba. Ebből készül a kenderkóc, kenderkötél is. Termesztik már régestelen régóta.

Előző válaszoló jól írta. És abban is egyetértek vele, hogy az átlagemberben az csapódik le, ha látja majd nálad, hogy a THC-t pártolók közé tartozol.

Érdemes elolvasni:

[link]

2012. febr. 15. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!