Degu vagy hörcsög?
Figyelt kérdés
Nem tom eldönteni melyik legyen olyan édes mind a kétő! Nekem az a lényeg ,h okos, kedves, kézhez szoktatható és izgalmas legyen.
Azt tudom ,h a degut nem lehet egyedül tartani de én mondjuk úgy akarnám. Sokat foglalkoznék vele! De azért egy normál életet szeretnék ,h azért ne ne tudjak a házból se kimozdulni.
Szerintetek melyik legyen? Indokoljátok is léci!
2018. febr. 25. 18:20
1/5 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő, de a degut jobban szerettem.
2/5 anonim válasza:
a hörcsög éjszakai állat.
nem is értem, hogy miért háziasították, mikor már ott volt pl a tengerimalac
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek hülyeség egyedül tartani a degut?
2018. febr. 25. 18:39
4/5 anonim válasza:
Igen, az mivel társas állat. Szerintem legyen törpehörid, nagyon cukik! És amúgy nem is olyan hangos
5/5 anonim válasza:
Szia! A degu nem tartható egyedül, társas állat, legalább egy azonos nemű társra van szüksége. Egyedül nem lesz boldog, hiába foglalkozol vele, nem tudod pótolni a fajtársa hiányát. Úgy pedig nem sok értelme van állatot tartani, hogy eleve tudod, hogy nem tudod biztosítani a minimális feltételeket a tartásához. Höri tartható egyedül. Ez a hörimentés oldala, itt hiteles infókat találsz a tartásukhoz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!