Mit gondoltok Au-Pair?
Figyelt kérdés
Voltál már au-pair ? leszel ? mien volt? vélemények is érdekelnek és fiatalakomk akik menni akarnak bármi jöhet róla:D2010. jún. 8. 18:32
1/12 anonim válasza:
Én majd szeretnék menni, de még csak 9-edikes vagyok..Majd angliába vagy az USA-ba akarok menni, egyetem előtt :)
te?
2/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy OFFoltok, de az mit jelent?:)
3/12 anonim válasza:
egy olyan általában 18-25 éves lány, aki kimegy egy évre valamilyen külföldi országba, és egy családnál kap szállást, cserébe neki kell vigyázni a gyerekekre és segiteni a házimunkában. ezért kap zsebpénzt, és néha a nyelviskolát és a repülőjegyet is fizetik:)
4/12 A kérdező kommentje:
énis 15 éves vagyok és ha 17 évesen nyáron két hónapra ki szeretnék menni egy ilyen kis próbára... bár az a baj h egy két hónapra keveset keresnek és ha elvégeztem a gimnáziummot ki szeretnék menni egy évre és utána egyetem :) amuyg én is angliába vagy amerikába bár amerikát kétlen mert vízum messze van meg stb...:|
2010. jún. 8. 19:44
5/12 anonim válasza:
Én is gondoltam erre hogy ha betöltöm a 16-ot, mondjuk 10. vagy 11. után kimegyek nyárra.:) Tök jó lenne:) Legalább megtanulnék jól angolul, találhatnék külföldi barátokat... És nem is az lenne a lényeg, hogy sok pénzt keressek, hanem az, hogy jól érezzem magam:)
6/12 anonim válasza:
Szia!
Én önkéntes munkát szeretnék majd jövőre vállani Amerikában két hónapra. Állítólag teljesen ingyen kint lehetsz, kapsz minimális ellátást de dolgoznod kell. Az utolsó két hetet pedig azzal töltöd amivel szeretnéd:))
18/L
7/12 anonim válasza:
23:24-esnek!
hol hallottál erről az önkéntes munkáról? mert engem is érdekelne :)
8/12 Zzita válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
22:07 teljesen egyetértek veled.:) amugy az eslő linket ismerem...:) és ez az önkéntes munkárol én is halottam... de bekem az au-pair szinpatikusabb :D
2010. jún. 9. 15:49
10/12 A kérdező kommentje:
és kort is légyszi
2010. jún. 9. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!