Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális, hogy sírok ezen a...

Normális, hogy sírok ezen a dalon?

Figyelt kérdés

Lukas Graham - Once I was 7 years old...

Már régi dal, ám most eszembe jutott, így rákerestem interneten a szövegére...

És amint megláttam a magyar fordítását... nem bírtam ki.

Ott a 30. Életévnél kezdett szakadni a cérna...már mikor a 60.-nál tartott sírtam.

A legjobban pedig a legesleg végén sírtam....

Mikor visszatér a 7. Életévére...

Utoljára 2 éve láttam, azt hiszem, de sokkal másabb volt érettebb fejjel meghallgatni és elgondolkodni, átérezni a szöveget.

Ez normális?

UI: bocsi a megfogalmazásért, lehet, hogy nem a legjobb, ami tőlem telik, de már késő van. Illetve most bőgtem ki magam.

2018. febr. 25. 01:41
 1/4 anonim válasza:
Persze, sírni normális dolog, nem véletlenül találta ki a természet.
2018. febr. 25. 09:00
 2/4 anonim válasza:
Miért lenne probléma? Én még egy tv reklámon is képes vagyok sírni. Szimplán érzékenyebb lelkek vagyunk. :)
2018. febr. 25. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális. Az embereknek többnyire vannak érzelmei. Van akiből egy film, vagy egy zenei is "kihozza", másból csak egy személyes veszteség, stb. Nem vagyunk egyformák.
2018. febr. 26. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Tök normális ha meghatódsz, elérzékenyülsz. Én még direkt szeretem is, ha valami annyira megérint, ilyen hatással van rám.
2018. máj. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!