Sophia Kaulitz kérdése:
Bedrogoztak vagy csak berúgtam?
Figyelt kérdés
Csapatostól iszogattunk tegnap este egy étterem/kocsma kaliberû helyen. Belekóstoltam a pàrom tequilájàba és megittam egy whiskey colàt. Tudom magamról, hogy nem bírom az alkoholt, ritkán iszom és kicsi a sùlyom is. Amint megittam a Whiskey colát, szapora lett a pulzusom, eltompultak az érzékszerveim, azt hittem azonnal elájulok, és iszonyatosan szédültem, zavart lettem. Ezutàn kimentünk a friss levegôre és ettem is, de csak nem múlt el. Utàna pedig a szokásos 8 óra helyett bealudtam 12 óràra. Mi történhetett? 19L2018. febr. 24. 17:22
1/3 anonim válasza:
Azon, hogy kicsi a súlyod tudsz változtatni úgy is, hogy nagyobb tehetetlenségi erővel rendelkező környezetet alakítasz ki magad körül.
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak megütött hirtelen a whiskey, előtte gondolom nem nagyon ettél.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem ettem. Az volt a legfurcsább, hogy ittam màr ennél többet is éhgyomorra, mègsem rúgtam be, csak becsíptem. És mindig kimerült annyiban, hogy nevetgéltem meg elmondtam a baràtaimnak hogy hogy szeretem ôket.
2018. febr. 24. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!