Lujza21 kérdése:
Mennyire biztonságos a wishen vásárolni?
Figyelt kérdés
CSak értelmes hozzászólásokat kérek, nem kioktatást! Köszönöm.2018. febr. 23. 10:50
1/4 anonim válasza:
Én szoktam vásárolni ,megbízható bár clickbait itt is van sajnos de ritkán . Ruhát ne rendelj rajta . Ha meg otp-s vagy lehet olyan virtuális kártyát létrehozni és arról fizetsz .
2/4 anonim válasza:
Teljesen biztonságos, megfogod kapni, azt amit rendelsz.
De csodákat ne várj az ott lévő termékektől. Olcsó hozzávalókból készült kínai tömegcikkek, úgyhogy drága cuccokat nem érdemes vásárolni.
És jó, ha tudod, hogy az akciók mind kamuk. Ebayen, vagy más hasonló oldalon sokszor még olcsóbb is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. febr. 23. 17:03
4/4 anonim válasza:
Rendszeresen rendelek kis dolgokat. Nekem minden megjött. Egy termék nem azt valahol a postaelosztó központba kavarták el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!