A Wish Cute Geek ugyanaz?
az lenne a kérdésem hogy a Cute meg a Geek ugyanaz mint a Wish? mert majdnem ugyan úgy néz ki meg szinte minden ugyan azok vannak rajta meg az ár is ugyanaz
meg menyire meg bízhatóak ezek rendelt már róluk valaki a wishröl már rendeltem az megbízható de ezzek azok?
Ahogy látom a Cute, és a Geek a Wish aloldalai.
Csak a Cute a szépségápolási termékekre összpontosít, a Geek meg elektronikai hulladékokra (vagyis eszközökre).
Megbízhatónak megbízható. Azt fogod kapni, amit rendelsz, annyiért amennyiért rendeled, és ha csak a szállítás során nem hibáznak, akkor minden gond nélkül meg fogod kapni.
De én nem támogatnám egy rendeléssel se az ilyen oldalakat, ahol kamu akciókkal csapják be a vevőket, és árulnak használhatatlan okosórákat, rossz hangzású fülhallgatókat, meg ilyeneket. De a te döntésed, hogy rendelsz-e.
A Cute rol meg nem vasaroltam,tudtok hozza kodot?
A Wish re en is tudok adni ha kell valakinek
lhfvpgp
Ez elso vasarlashoz ad akar 50% kedvezmenyt.
kzpycps
kbzmvqs
kjldrpm
ezek cute kókod
enyit találtam de nagyon nehezen ezt is.
de ezek nekem csak sajnos 20-25% adtak akinek van az adjon már köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!