Sopronbol jár át valaki osztrakba takarítani?
Több száz, vagy pár ezer ember :D Hogy ne érné meg. Még ha oda is kell költöznöd messzebbről akkor is. Alap német tudásnál egyik embernek sincs több akiket ismerek.
Keresel evvel így mondjuk 1100 eurót. Mo-n máshol meg mondjuk 120 ezret. Kérdés szerintem eldöntve. Itt viszed valamire ha csinálod, máshol meg nem.
Hát én is mennék, de mivel csak november után mehetek dolgozni és a szüleimmel költözünk mivel testveremek is ott laknak így mi is oda szeretnénk költözni, házat venni és nem bérelni, így azért más a helyzet.
Természetesen fogok lerakni egy német nyelvvizsgát is, hogy tudjak jól beszélni és megérteni amit mondanak. Ezekkel tisztában vagyok, a sógorom is Bécsbe jár át dolgozni.
Van kint ismerős aki takarít, csak az messzebb van nem közel Sopronhoz.
Laknak arrafelé ismerőseim akik kint dolgoznak fizikaiként . Többsége megmaradt a faék szintű német tudásnál, nem erőltetik meg magukat ezen a téren.
Lehet,hogy villanyszerelőként vagy valamilyen hasonlóan komoly szakmában kell a folyékony nyelvtudás. De takarítóként meg ilyen helyeken szerintem simán jó leszel.
És ha van egy minimális nyelvtudásod ilyeneket még találni ha jól tudom.
Utolsó válaszolonak köszönöm! 😙
Kicsit tudok németül, de persze tanulnám még a nyelvet.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!