Miért nincsenek a Star Wars filmekben sárga lézerkardos jedik?
Voltak már regények a 80-as években is. Én a Thrawn könyveket olvastam még a 90-es évekből, de abban, ha jól emlékszem nem voltak új színek. Ezek az újítások szerintem már az előzmény trilógia utáni könyvekben születtek.
Ahsokának pedig sosem volt sárga fénykardja, zöld volt, majd később fehér. A fehér kristályt egy megölt inkvizítor kardjából szerezte. Értelemszerűen a kristály korábban vörös volt, csak Ahsoka megbuherálta az Erővel. A vörös kristályok úgy keletkeznek, hogy a sötét oldal használói megrontják a kék, zöld vagy egyéb kristályokat, amik természetesen teremnek ugye. Ha ezt a rontást visszacsinálják, akkor lesz a kristály fehér. Fontos még, hogy az fénykard, kedves kérdező, csak egy amatőr nevezi lézerkardnak.
Utolsónak:
"Becoming proficient in Jar'Kai during the later half of the war, Ahsoka crafted a YELLOWISH-GREEN shoto to pair with this blade and wielded both in tandem."
Azért, mert a filmben nincsenek őrszemek. Ők a sárga fénykardúak.
Hasonló szín volt a narancssárga, melyet azok az őrszemek használtak, akik harc közben is képesek voltak tárgyalni.
Az aranyat Valethyne Farfalla, a bronzot pedig Lowbacca használta.
Qu Rahn is arany.
Yaddle meg narancssárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!