A legjobb pasik miért melegek? = (
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 01:33
12/23 anonim válasza:
hallod ezen már én is gondolkoztam xd
de nem jöttem rá..
13/23 anonim válasza:
A legjobb nők miért leszbikusok?
14/23 anonim válasza:
A jó (szép) pasik azért melegek mert túlsúlyban van bennük a női hormon, ami a szépségért felelős.
15/23 anonim válasza:
Szóval ha randa vagyok, bemegyek a gyógyszerészhez és kavartatok pár adag szépséghormont? :D Úgy is fogalmazhatnék: definiáljuk már a szépség vagy a jó pasi fogalmát legalább annyira, hogy tudjuk, mi szükséges hozzá :) Vagy így is mondhatnám: mivel mérendő a szépség? Hol található és hogyan készül? :D
16/23 anonim válasza:
Attól függ ki neked a jó pasi?
17/23 anonim válasza:
Ezt a kérdést pont ma tettem fel egyik ismerősömnek :D...Szóval vicces...:D..DE sajna én sem tudom...ELég kiakasztó,nem??
18/23 anonim válasza:
inkább fordítva kéne feltenni a kérdést. "Miért tetszenek nagyon sok nőnek a meleg pasik?" Miközben semmi férfias nincs bennük, sőt, manapság már a nem heteró pasik is melegnek öltöznek. Meg lehet nézni a TV-ben a kis nyomi sztárocskákat, mint az SP és a hasonlók (bár az SP lehet rossz példa, mer lehet, hogy homokos, simán kinézem belőle :) ). Olyanok, mint a homók...
Persze, lehetne esetleg az a válasz, hogy a nagydarab kigyúrt pasik általában bunkók, és ezért, de ebben az a leggázabb, hogy a normális srácokat észre se veszik a csajok, vagyis ha nem vagy kigyúrt, akkor vagy meleg kinézetet csinálsz magadnak, vagy cseszheted, és ez a szomorú valóság... :(
19/23 anonim válasza:
hát azért szerintem nem kell sajnálni a pasikat.. még a legnyomibb(elnézést a kifejezésért) pasi is hamarabb talál magának csajt,mint egy nem szép lány. (nem általánosítás,csak az én&környezetem tapasztalatai)
20/23 anonim válasza:
ez hülyeség... először is: a pasinak kell megtennie az első lépést a legtöbb esetben, a pasiknak kell odamennie a csajhoz és beszélgetést kezdeményeznie... a csajnak csak annyi a dolga, hogy vagy dumál vele, vagy lekoptatja, DE miután a pasi már odament, vagyis ezzel kifejezte azt hogy tetszik a lány neki... ezek után miért lenne a csajoknak nehezebb dolguk?... a másik dolog meg, hogy a legrondább csajra is rányomul legalább 1 ember egy tökátlagos bulin, láttam nem egyszer is, hogy annyira ronda csaj csak ült és nem csinált semmit, és több srác is rányomult, tehát egyenesen hülyeség ez, hogy a pasik vannak nehezebb helyzetben, mert egy tökátlagosan kinéző csajra meg rengetegen rányomulnak, és aztán meg csemegézhet a kínálatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!