Szerintetek melyek a legrondább nevek? Férfi/Női
Figyelt kérdés
Szerintem a legroszabb a mercédesz..Rossz még a Barbi ,Erika,Heléna,Gabi,Anikó,Anna,Angéla..Szval van..Fiúból meg Béla,Jani,Pisti,András2010. jún. 7. 22:12
22/27 anonim válasza:
Szerintem az Erika egyáltalán nem ronda név.
Nekem ami nem jön be az a Titanilla, Gina, Mercédesz, Magdolna, Zakariás, Richard/Richárd, László, Béla, Imre, Karcsi,Jani, Boldizsár, Tímea.
Egy csajnak a suliból a neve Kalács Johanna. Röhögő görcsöt kaptam, amikor meghallottam,h a bnője Kalikának becézi. XD
23/27 anonim válasza:
Engem Mercédesznek hívnak és mindenki megdicséri, hogy milyen szép nevem van és én is nagyon szeretem. Miért lenne ez csúnya?
24/27 anonim válasza:
Kincső,Bogi,Titanilla,Csenge,Enikő,Mirtill,Emese,Helga,Luca,Márta,Kamilla,Vilma,Emőke
Zalán,Béla,Szabolcs,Balázs,Soma,Kolos,Dénes,Zsombor,Kornél,Tibor
26/27 anonim válasza:
Férfinevek: Ödön, Jenő, Taksony, Tasziló, Oszkár, Félix, Renátó, Szebasztián. Női nevek: Leokádia, Ottilia, Angelika, Magdolna, Kiara, Kira, Eulália, Terézia. Mondjuk a nevéről senki sem tehet, ha szép, ha csúnya azt a szüleinknek köszönhetjük...
27/27 Marci517 válasza:
Gates_Jon XD
Láttam egy ilyen nevet és a Jon a legrondább benne, magyarul:
Kerítés Jon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!