Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyek a legrondáb...

Szerintetek melyek a legrondább nevek? Férfi/Női

Figyelt kérdés
Szerintem a legroszabb a mercédesz..Rossz még a Barbi ,Erika,Heléna,Gabi,Anikó,Anna,Angéla..Szval van..Fiúból meg Béla,Jani,Pisti,András
2010. jún. 7. 22:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A Balázs az tök jó szerintem.
2010. jún. 8. 13:48
 22/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az Erika egyáltalán nem ronda név.

Nekem ami nem jön be az a Titanilla, Gina, Mercédesz, Magdolna, Zakariás, Richard/Richárd, László, Béla, Imre, Karcsi,Jani, Boldizsár, Tímea.

Egy csajnak a suliból a neve Kalács Johanna. Röhögő görcsöt kaptam, amikor meghallottam,h a bnője Kalikának becézi. XD

2010. júl. 16. 14:53
 23/27 anonim válasza:
85%
Engem Mercédesznek hívnak és mindenki megdicséri, hogy milyen szép nevem van és én is nagyon szeretem. Miért lenne ez csúnya?
2012. jan. 18. 21:08
 24/27 anonim válasza:
10%

Kincső,Bogi,Titanilla,Csenge,Enikő,Mirtill,Emese,Helga,Luca,Márta,Kamilla,Vilma,Emőke

Zalán,Béla,Szabolcs,Balázs,Soma,Kolos,Dénes,Zsombor,Kornél,Tibor

2012. júl. 11. 02:42
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Boglárka.. pfejj...
2012. nov. 5. 16:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Férfinevek: Ödön, Jenő, Taksony, Tasziló, Oszkár, Félix, Renátó, Szebasztián. Női nevek: Leokádia, Ottilia, Angelika, Magdolna, Kiara, Kira, Eulália, Terézia. Mondjuk a nevéről senki sem tehet, ha szép, ha csúnya azt a szüleinknek köszönhetjük...
2013. szept. 26. 14:10
 27/27 Marci517 válasza:
100%

Gates_Jon XD

Láttam egy ilyen nevet és a Jon a legrondább benne, magyarul:

Kerítés Jon :D

2017. febr. 21. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!