Mivel lehet legjobban elfedni a cigiszagot? Krém, spray, parfüm? Vagy mi a legjobb? = /
Figyelt kérdés
Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat. =)2010. jún. 7. 21:56
11/16 anonim válasza:
jajj és én is bocsi a nem normális válaszért.
12/16 anonim válasza:
Én 13 évig (Jézus, most számolok utána először) dohányos voltam kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nemet kell mondani rá, mint minden ostobaságra. Nem büdösebb kiröhögni a könnyelműeket, mint cél és ok nélküli valamit cuclizni napi jó húsz alkalommal. És nem lehet leirtani a szagát, hacsak nem tusolsz (hajmosással), fogat mosol, kimosod (elégeted) a ruhádat, és még akkor is imádkozol. Simán vágják már, hogy bénázgatsz te is cigivel. Talán azt gondolják, hogy csak pácolódsz a füstben, és eredményesen tagadod eddig. De a szag elárul. Bocs a nem normális válaszért :)
13/16 anonim válasza:
Semmivel. amúgy a ruhától kezdve a bútorokon át mindenre átterjed (és bizonyítottan onnan is károsít másokat) szóval moshatod a kezedet amennyit akarod. Szívesen a korrekt válaszért:D
14/16 anonim válasza:
Menjél dolgozni napi 8 órában a szennyvíztisztító üzembe. Akkor majd tuti nem lehet érezni rajtad a bagószagot
15/16 anonim válasza:
Szia
Lehet kapni ilyen átlátszó, zselé szerű antibakteriális izét. Az fertőtlenít, olyan is mint egy krém(puhítja a bőrt), és elfedi a cigiszagot is. Nagyobb áruházakban, Auchanban, Tescoban az ilyen szépségápolási cuccoknál, krémeknél lehet hozzájutni. Árat nem tudok, biztos van többféle is.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöööm szépeeen. végre valamiii. (LLL)
2010. jún. 9. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!