Ha az USA-ban tanulok majd bírònak és ott is végzem el az egyetemet, akkor a diploma után nem fognak visszaküldeni, hogy dolgozzak Ott ahonan jöttem?
Édes nem az a baj, hogy a férfiak sportmániásak, az sem, hogy töröd a magyart (ami nagy szégyen, ha annak születtél, akárhol is élj), hanem az, hogy ostoba vagy.
Honnan tudom? A kérdésedből. Ugyanis nagyon primitív.
Ha úgy tanulsz az USA valemely egyetemén, hogy pl. ösztöndíjas vagy, s csak ezért tartózkodsz az Államokban, vagy fizeted a tanulásodat, de szintén csak mint külföldi, akkor esélyes, hogy amikor végeztél, már nem maradhatsz az országban.
Az, hogy elzavarnak-e vagy sem, sok egyéb dologtól függ.
Ám, ha te azzal a céllal érkeztél oda, hogy tanulj, dolgozz, élj, s erre fel is jogosítottak, akkor nem fognak elzavarni csak azért, mert megvan a diploma.
Én speciel nem vagyok férfi, még sportmániás sem - sőt nem is szeretem a sportot. Ettől még ismerek különböző sportágakat, és bírlak vele bosszantani, ha már nem vagy képes egy kérdést értelmesen feltenni.
Amit viszont leginkább nem értek: ha Németországban élsz, az USÁ-ban akarsz tanulni és beszéled mindkét ország nyelvét, akkor mi a búbánatos öregördög göcsörtös faxáért teszed fel ezt a kérdést magyarul egy magyar weboldalon? Miért nem egy afgán vagy pápua-újguineai fórumon érdeklődsz? Pont annyi közük van nekik is hozzá.
Én a helyedben biztosan egy usa-beli felsőoktatási intézménytől kérdezném meg, ha ilyesmi érdekelne - bár tudom, én hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!