Folyton koszosnak érzem magam annak ellenére hogy minden nap zuhanyzok és tiszta ruhát veszek fel. Ez normális?
Figyelt kérdés
Persze használok izzadás gátlót, meg kéz fertőtlenítőt stb. De zuhanyzás után 1 vagy 2 órával már rögtön koszosnak érzem magam, izzadtnak, meg zsírosnak a bőröm. Így aztán folyton azt figyelem, hogy mások nem e veszik rajtam észre vagy nem e érzik meg hogy meg izzadtam. Már nagyon idegesítő2018. febr. 14. 20:35
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ez valami phsziés dolog lehet nálad..van itt gyakorin pár ilyen kérdés keress rá hátha megeleled a választ
2/5 anonim válasza:
A kenyszerbetegseg nem vicc, tessek szepen pszichiaterhez menni es kezeltetni magadat.
3/5 anonim válasza:
Az.
Én is így vagyok ezzel, akárhogy vikszolom magamat, mégis csupa rücsök, gennya mindenem. A fenekemen pattanás, persze pont mikor orvoshoz kell menni, ugyanez a nagy büdös helyzet a nemi szervvel xD És még sorolhatnám.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is pszichés zavarra gondolok. De mégis mitől alakul ki ilyen?
2018. febr. 14. 22:28
5/5 anonim válasza:
Valami belső feszültség...mivel a tisztaság/tisztátalanság területén jön ki nálad, valahol erkölcsi szinten kell keresni az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!