Csináltam egy web lapot és amikor először csináltam a hátérkép részét akkor még tetszett az a hátér amit akkor raktam be?
Próbáld újratölteni a weblapot: a sima reload gomb helyett nyomd közben a shiftet (vagy shift+f5). Ilyenkor teljesen újratölti, nem a cache-ből olvassa ki.
Ha így sem megy, akkor töröld a cache-t. Hogy hogyan, azt a gugli megmondja neked.
Értem, szóval én vagyok a hülye.
Ja, most látom csak milyen módon csinált weboldalt. Azt is látom, hogy saját fejlesztés, nem szolgáltató ingyenes megoldása. Meg azt is, hogy feltöltötte az új képet a szerverre, megfelelő helyre, s css-ben is módosította stb.
Én barom, ezeket én mind nem vettem észre. Bocsika!
Kérdező: Mindig frissíteni kell. Telefonon is.
78%: Ha nem csak kockaaggyal néznéd a kérdést, és nem az lebegne a szemed előtt mennyire kezdő a kérdező, hanem segíteni akarnál neki, akkor szerintem te is értenéd a kérdést. Nem vagy te annyira hülye, hogy ne értsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!