Telekom, Telenor vagy Vodafone?
A telekom az egy tetű banda, képtelenség tőlük szabadulni, remélem a nekik nyalók is megszívják ugyanúgy, mint én.
itt egy példa:
Telenor: eddig 3 panaszlevelet küldtem.
1: csomagot váltottam.Ügyintézőnek szóltam,hogy a családi csomagot szeretném továbbra is igénybe venni,az az ingyen beszélni a párommal.Persze mondta aktiváljuk.Következő hónapban ki jött egy 50ezres számla,mert még sem aktiválta.
2.Mobil net.Ügyintéző mondja,ha még sem vagyok elégedett a gyorsasságával 6 hónap után ingyen lemondhatom.Szar helyen lakom vagy csak a net volt szar,nem tudom,de használhatatlan volt.6 hónap után vissza mentem lemondani.Nem lehetett csak tetemes ködbér megfizetése mellett.Még másfél évig fizettem a használhatatlan netet,mert az ügyintéző rosszul tudta.
3:Felhívtak telefonon,hogy igaz még van fél évem a hűség időből ,de választhatok egy másik telefont és irjak alá még 2 évet.Gondoltam milyen rendik.Aztán kijött jővő hónapban a számlám,amin 40ezer Ft ködbér szerepelt,indoklás szerint még nem járt le a két éves hűségidőm én még is telefont vettem.
Mi vaaaaan?Azt hittem csak szórakoznak,de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!