Anya eltilt a géptöl mit tegyek (hosszu)?
Tehát, németországban lakok 12évesen 6éves koromban apám kiment németbe apa nélkül voltunk testvéremmel és anyával 6évig,
Kiköltöztünk fél éve vagyunk kint, Szeretem a szabadidöm a gép elött tölteni,
Nemrég anya kitalálta hogy függö vagyok és max 2órát ülhetek egy nap a gép elött,(teszem hozzá a gép nekem fontos, elmagyarázni nehéz, de fontos egyszerüen megnyugtat)Max 6 órát ültem a gép elött ez is csak egyszer, vannak akik reggel 8tól éjfélig azt nyomják, mint mondtam kiköltöztünk de otthon sokat jártam le barátokkal, itt is vannak de teljesen más a szitu, (sulyos vagyok kövér de probálok változtatni) Anya sikhülye a teknikához és nem birja elviselni hogy a gép elött ülök...
(Jo tanulo vagyok)
Volt hogy kint voltunk a nappaliba full kusba mindenki és meg elövettem a telefont és leszidott hogy ne telefonozzak mert végre eggyüt van a család pedig mindenki kussolt...
Nem vagyok hisztis tipus ha nem ülhetek ott...
Remélem jön válasz, sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!