Nagy sok bűnt követtem el életem során és félek hogy nem a Mennyországba fogok kerülni! Szerintetek?
Pfú... Előre is bocsi ha nem tudok mindenent megválaszolni vagy ha helytelenül fogalmazok.Nem számit hány bűnt követtél el Isten megbocsájt mert Jézus érted is meghalt a kereszten.Nem tudom pontosan idézni de valahol irja a Bibliában ,hogy Jézus még az őt megfeszitő emverekért is meghalt,ha megbánod bűneid és kéred Isten bocsánatát akkor Ő megbocsájt.Isten szeret téged ,Isten annak ellenére is ,hogy sokszor fájdalmat okozunk szeret minket (de ne hangsúlyozd túl amellet ,hogy szeret Ítélő bíró is).Ajánlom ,hogy kezdj el gyülekezetbe járni mert a közösségekbe jobban fejlődsz és nagyon sok mindent megtudsz Istenről,és az ima az rendszeres legyen az életedbe.Ne feledd ha a Mennyve akarsz jutni n elég csak megbánni a bűneid hanem újjá is kell szüless (megtérés),mert keskeny az út a Mennybe és ezt csak így lehet.Ha esetleg valamit nem értel vagy van még kérdésed,vagy nem értettél mindemt amit írtam akkor írj privit ha csak tudok segitek.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!