Ebay autó vásárlás USA-ból? Van valakinek tapasztalata a témában?
Ezt ugye az eladó határozza meg, nemértem mért tőlünk kérded.
Amúgy április 1 még kicsit messzevan.
Csak a foglaló 400 ezer, írod. Ez azt sugalja számomra, hogy az összeg neked magas.
Nos, megvetted a kocsit, s utána? Fizetsz nem kevés vámot, adót, de előbb ide is kell kerülnie. Néztem árakat, milliós tétel az is (lehet van olcsóbb, de ilyent találtam). És utána jön még az átépítés európai normáknak megfelelőre.
Egyébként csatlakozom az előttem íróhoz.
Miért baj a Paypal egyébként? Az is a bankszámládról veszi le a pénzt. Ha még nincs, regisztrálni, számlával összekötni pár perces dolog.
Ez egy OT, amire nincs vám, se regadó, "csak" áfa és a vámeljárás díja. A szállítás persze ugyan annyi, mint bármelyik hasonló méretű gépjárműnél. A paypal-t azért kérdeztem, mert úgy emlékeztem, nem lehet akármekkora összeget feltölteni rá. Csak ezért voltak aggályaim az összeg miatt...
Köszi a hozzászólásokat! :)
én nem bíznék annyira egy ilyen sztoriban
ha baj lesz (pl az autó nem olyan, mint ahogy állítják), akkor hogyan érvényesíted a jogaidat? van fogalmad róla mennyibe kerül (innen pláne) az ottani jogászkodás?
ha annyira amcsi autó kell, akkor bízz meg céget, aki kimegy érte és a saját tevékenységéért felelősséget is vállal - persze ez sem olcsó, de kevesebb benne a banánhéj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!