Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vannak olyan sötét...

Miért vannak olyan sötét emberek akik ha amerikában rá van irva a 911 a rendőr autóra, az rögtön arra asszociál hogy az a rendőrsség száma?

Figyelt kérdés

Kifejtem, olvastam egy magyarázatot, hogy a 911 a rendörség száma amerikában, a kérdésem igazából az hogy ha olvassa, hogy nem tűnt e föl hogy a mentőautóra sőt még a tűzoltó autóra is 911 van ráírva sőt ha megnézel egy amerikai akármilyen filmet MINDIG a 911 et tárcsázzák.... nem fér a fejembe hogy lehet valamit ilyen eltompultan és begyepesedve kezelni.

Javitsonmárki valaki, de itt a 112 a semmin kivűl mit ér?. (ahogy itt olvasgattam) lassan oda jutok hogy nemerném tárcsázni se a 112 se a 104 et inkább beköltözökegy orvos háza mellé mer akármelyiket hivom 112 104, biztos a halál vagy minimum hozzab távra károsodás. vicc.

Ezútonis, Amerikába ha 911 et hívsz nem autómata hanem diszpécser veszi föl a kagylót és ő kapsolja az illetékest. több álomással rendelkezik, szétszortan minden államban, többféle megoldással, régebben lehet mostisvan vannak olyan körzetek városon belül ahol autómat, és nyomja le az 1 es gombot rendőrség stbstbst.. bár akkor állitom még azis gyorsabb ami itt van....

Összegezve lassan ott tartok hogy magyarországon nem merek semmiylen szervet kihivni mer minek ? mire ideérnek ugyis teljesen mind1 kataklizma apokalipszis, világvége, KO ....

Világositsatok föl :D köszi

2010. jún. 7. 02:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*112-es rendszer
2013. máj. 18. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!