Hogyan lehet nyitott tetejű kutyaházikót csinálni?
Nyitott tetejű kutyaházat szeretnénk a párommal csinálni a kis beagle kutyusunknak.
Nem találunk tervrajzot az interneten sem! :( Hogyan lehet nyitott tetővel megcsinálni?
Remélem adtok ötletet, fontos lenne!
Köszönöm!
Nem tudom mit értesz nyitott tető alatt.
Ha azt hogy nincs teteje akkor csak egyszerűen csináltok egy doboz szerű házat amin nincs tető.
Ha azt, hogy nyitható a teteje akkor ugyanígy, csak az egyik oldalát csináljátok magasabbra, mint a vele szemben lévőt (hogy a nyitható tetőről lecsurogjon az eső) aztán mint egy szekrény ajtót, úgy felszerelitek rá a tetőt, és ki lehet majd nyitni.
Amúgy nem értem, hogy miért nem kell tető egy kutyaházra :$ Nem az a lényege, hogy oda akármi elől el tudjon bújni, elvonulni, ne essen rá semmi?
Azért remélem, hogy amit leírtam tudtam segíteni :)
Köszönöm a választ!
A nyitott tető alatt azt értem,hogy felülről fel tudjam nyitni, tudod könnyebb belülről takarítani, meg ilyesmi.
Ezt szeretnénk valahogy megcsinálni.
Nem tudsz ilyen nyitott tetejű kutyaház tervrajzot?
Mert nem csak össze akarjuk dobni,hanem tényleg precízen normálisan megcsinálni!
Ha tudsz tervrajzot, linkeld már be.
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!